Juleaften menu

Min. 4 kuverter á kr. 150,-
Kan kun bestilles til Juleaften d. 24/12-2019
Kan afhentes mellem kl. 12:00 – 14:00 eller bestille levering.

Flæskesteg
Hvide Kartofler
Brune kartofler
Kokkefrøens klassik rødkål
Ribsgelé
Flæskestegssovs
Franskekartofler
Ris á la mande med Kirsebærsauce

Tilkøb af and og sovs kun kr. 40 pr. kuvert
(Helstegt and med svesker og æbler, andesauce med fløde)

Juleaften menu 1

Min. 10 kuverter. Pr. kuvert kr. 115,-

Hvid & Karrysild
Med tomat & æg

Gravad laks
med diliddressing

Fiskefilet
med citronbåde og remoulade

Flæskesteg
Med kokkefrøens hjemmelavet Rødkål

Lun leverpostej
Med bacon og champignon

Ris á la mande
Med kirsebærsauce

Obs: Disse menuer er ex brød & smør
Hjemmebagt rugbrød & franskbrød med smør og fedt 24,-

Julefrokost menu 2

Min. 10 kuverter – Pr. kuvert kr. 165,-

Hvid & Karrysild
med tomater & æg

Stegtstild
med løg

Gravad laks
med diliddressing

Fiskefilet
med citronbåde og remoulade

Flæskesteg
Med kokkefrøens hjemmelavet Rødkål

Æbleflæsk

½ Æg

Hønsesalat
Med bacon & tomat

Ris á la mande
Med kirsebærsauce

Obs: Disse menuer er ex brød & smør
Hjemmebagt rugbrød & franskbrød med smør og fedt 24,-

Julefrokost menu 3

Min. 10 kuverter – Pr. kuvert kr. 205,-

Hvid & Karrysild
med tomat & æg

Stegtsild

med løg

Gravad laks

med diliddressing

Fiskefilet

med citronbåde og remoulade

Tarteletter
med høns i aspergers.

2 stk. lune frikadeller
Med hjemmelavet rødkål

Flæskesteg

Med kokkefrøens hjemmelavet Rødkål

Æbleflæsk


½ æg

med mayonnaise, rejer, dild og citron

Hønsesalat

med bacon & tomat

Ris a la mande
med kirsebærsauce

Obs: Disse menuer er ex brød & smør
Hjemmebagt rugbrød & franskbrød med smør og fedt 24,-

Sammensæt selv julemenu

Min. 10 kuverter

Kan bestilles frem til 20 januar 2020

 

Marineret hvide sild
med løg
18,-

Stegt sild
med løg og dild
19,-

Karrysild
med æg og rødløg
18,-

Marineret sild
med rød dressing
18,-

Marineret sild
med urtecreme
18,-

Koldrøget laks
med dilddressing
24,-

Fiskefilet
med remoulade og citron
24,-

Æg
med rejer, tomat og mayonnaise
24,-

Hønsesalat
med bacon
18,-

Kold roastbeef
med remoulade, ristede løg og peberrod
21,-

Lunt æbleflæsk
26,-

Lun flæskesteg
med hjemmelavet rødkål
29,-

2 stk. lune frikadeller
Med hjemmelavet rødkål
24,-

Lun leverpostej
med bacon og champignon
24,-

Andebryst
med sennep, farin og hasselnød
40,-

Lun julemedister
med sennep og rødbeder
26,-

Glasset skinke
med sennep og rødbeder
31,-

Mørbradbøf
med bløde løg
32,-


2 stk. tarteletter
med høns i asparges med frisk persille
25,-

2 slags ost
med vindruer og kiks
30,-

Risa á la mande
med kirsebærsauce
30,-

Friskbagt rugbrød og franskbrød med smør og fedt
25