Juleaften menu
Min. 4 kuverter á kr. 150,-
Kan kun bestilles til Juleaften d. 24/12-2019
Kan afhentes mellem kl. 12:00 – 14:00 eller bestille levering.
Flæskesteg
Hvide Kartofler
Brune kartofler
Kokkefrøens klassik rødkål
Ribsgelé
Flæskestegssovs
Franskekartofler
Ris á la mande med Kirsebærsauce
Tilkøb af and og sovs kun kr. 40 pr. kuvert
(Helstegt and med svesker og æbler, andesauce med fløde)
Juleaften menu 1
Min. 10 kuverter. Pr. kuvert kr. 115,-
Hvid & Karrysild
Med tomat & æg
Gravad laks
med diliddressing
Fiskefilet
med citronbåde og remoulade
Flæskesteg
Med kokkefrøens hjemmelavet Rødkål
Lun leverpostej
Med bacon og champignon
Ris á la mande
Med kirsebærsauce
Obs: Disse menuer er ex brød & smør
Hjemmebagt rugbrød & franskbrød med smør og fedt 24,-
Julefrokost menu 2
Min. 10 kuverter – Pr. kuvert kr. 165,-
Hvid & Karrysild
med tomater & æg
Stegtstild
med løg
Gravad laks
med diliddressing
Fiskefilet
med citronbåde og remoulade
Flæskesteg
Med kokkefrøens hjemmelavet Rødkål
Æbleflæsk
½ Æg
Hønsesalat
Med bacon & tomat
Ris á la mande
Med kirsebærsauce
Obs: Disse menuer er ex brød & smør
Hjemmebagt rugbrød & franskbrød med smør og fedt 24,-
Julefrokost menu 3
Min. 10 kuverter – Pr. kuvert kr. 205,-
Hvid & Karrysild
med tomat & æg
Stegtsild
med løg
Gravad laks
med diliddressing
Fiskefilet
med citronbåde og remoulade
Tarteletter
med høns i aspergers.
2 stk. lune frikadeller
Med hjemmelavet rødkål
Flæskesteg
Med kokkefrøens hjemmelavet Rødkål
Æbleflæsk
½ æg
med mayonnaise, rejer, dild og citron
Hønsesalat
med bacon & tomat
Ris a la mande
med kirsebærsauce
Obs: Disse menuer er ex brød & smør
Hjemmebagt rugbrød & franskbrød med smør og fedt 24,-
Sammensæt selv julemenu
Min. 10 kuverter
Kan bestilles frem til 20 januar 2020
Marineret hvide sild
med løg
18,-
Stegt sild
med løg og dild
19,-
Karrysild
med æg og rødløg
18,-
Marineret sild
med rød dressing
18,-
Marineret sild
med urtecreme
18,-
Koldrøget laks
med dilddressing
24,-
Fiskefilet
med remoulade og citron
24,-
Æg
med rejer, tomat og mayonnaise
24,-
Hønsesalat
med bacon
18,-
Kold roastbeef
med remoulade, ristede løg og peberrod
21,-
Lunt æbleflæsk
26,-
Lun flæskesteg
med hjemmelavet rødkål
29,-
2 stk. lune frikadeller
Med hjemmelavet rødkål
24,-
Lun leverpostej
med bacon og champignon
24,-
Andebryst
med sennep, farin og hasselnød
40,-
Lun julemedister
med sennep og rødbeder
26,-
Glasset skinke
med sennep og rødbeder
31,-
Mørbradbøf
med bløde løg
32,-
2 stk. tarteletter
med høns i asparges med frisk persille
25,-
2 slags ost
med vindruer og kiks
30,-
Risa á la mande
med kirsebærsauce
30,-
Friskbagt rugbrød og franskbrød med smør og fedt
25